Friday, January 04, 2013

C-asa-i in tenis
2013 este un an in care absolut fiecare copil de mingi sau mingii (DEX) se prafuieste. Ce naiba sa facem cu ei? A fost popa cu crucea in seara asta. Mi-am zis: daca bea o gura de vin adevarat ma duc la chef. Vine, pahare (2) cu 15 ml de vin, zice: ciocnesc doar! ok... l-a baut, nu mai intru in amanunte, ma duc la chef; vin ca tot omul acasa si vad jihadul pe net, adica:
"Moartea domnului Nicolaescu mă emoţionează tot atât cât moartea comisarului Miclovan sau Moldovan, zâmbind relaxat cu borşul la gură "Un fleac, m-au ciuruit..." sau recepţionând ploaia de gloanţe ca pe un vibromasaj sub duş".
Fireste ca alergam cu totii dupa accesari sau un fel de recunoastere a valorii dupa accesari.... ma rog, stim cu totii, astia mai prosti ca si copiii de mingi la tenis (mingii, conform DEX), ce inseamna valoarea dupa accesari.. dar, e musai
Dincolo de prostiile astea cu tenisul, daca moare un om, barbat sau femeie, prost sau destept, bun sau rau, geniu sau nu, turnator la securitate sau nu (ca, cine stie? poate si copiii de mingi de pe vremuri pot fi), regizori sau nu, bolnavi sau nu, albi sau nu... poate chiar a murit....
Si, atunci, e simplu: a murit! Nu poti fi mai presus decat un om care a murit.
Dar, totusi, copilul de mingi (mingii, conform DEX) insista: "Pentru păcatul acestui gând sper că voi fi sancţionat de românii creştini adevăraţi, în vreme ce pe domnul Nicolaescu urmează să-l ierte Dumnezeu".
Draga copilule de mingi (mingii, conform DEX), nu vei fi sanctionat de nimeni. Din simplul motiv ca nu-i pasa nimanui de singuratatea ta. E greu de crezut ca stii cum e sa prinzi mingea care trebuie. Adica, aia castigatoare, aia de la asul tras de jucator. De obicei, cand moare un om, barbat sau femeie, prost sau destept, bun sau rau, geniu sau nu, turnator la securitate sau nu (ca, cine stie? poate si copiii de mingi de pe vremuri pot fi), regizori sau nu, bolnavi sau nu, albi sau nu, e doar una. Un as.
PS Ce fac regizorii morti, chiar ma depaseste. Au murit si atat.

No comments: