Thursday, June 14, 2012

Intr-o Romanie utopica, poate ca urmatoarele mesaje, seci si scurte, dupa alegeri, ar fi fost cele ideale. Asta mi-ar fi placut sa aud, iar cei care conduc tara, sa-si vada de condus tara, nu de dat peste nas looseri-lor, cei care au pierdut sa-si asume prostiile si infrangerea, iar cei care sunt condusi sa aiba curajul si puterea de a-si redobandi increderea:
USL
A fost nevoie de masuri drastice, pentru a salva Romania. Cei care le-au luat, au pierdut popularitatea si voturile, asta e viata! Am venit noi, vom continua pe aceeasi linie, pentru ca salvarea Romaniei si siguranta cetatenilor, cu sacrificii mari in aceasta perioada, sunt cele mai importante tinte pentru orice Guvern.
PDL
Ne asteptam sa pierdem alegerile, dupa toate masurile pe care am fost nevoiti sa le luam. Am facut si multe greseli, ni le asumam si mergem mai departe, gandindu-ne doar ca am stopat poate o cadere libera a Romaniei. Asta e viata, ne regrupam si le uram succes adversarilor care au castigat alegerile. Dar, sa nu uitam: salvarea Romaniei si siguranta cetatenilor, cu sacrificii mari in aceasta perioada, sunt cele mai importante tinte pentru orice Guvern.
Traian Basescu
Rezultatele alegerilor inseamna optiunile romanilor. Revin in viata publica dupa alegeri, pentru a le spune romanilor ca salvarea Romaniei si siguranta cetatenilor, cu sacrificii mari in aceasta perioada, sunt cele mai importante tinte pentru orice Guvern.
Consiliul European
Salutam noul Guvern din Romania si avem incredere ca putem purta un dialog constructiv, pentru ambele parti, intr-o perioada in care salvarea Europei, deci si a Romaniei, si siguranta cetatenilor, cu sacrificii mari in aceasta perioada, sunt cele mai importante tinte pentru orice Guvern.
Ion Iliescu: Ziua de 13 iunie 1990 nu trebuie uitata. Trebuie asumata. O natiune nu poate renaste, daca isi renega trecutul.